Mocht u overwegen om uw zoon of dochter aan te melden bij de Einstein Class, dan is altijd de eerste stap om contact op te nemen met administratief medewerker mw. Vrij. Zij zal dan met u afspraken maken over de vervolgstappen. Wilt u vast weten wat er nodig is voor de toelatingscommissie aan documentatie? Bij documenten op de site staat wat de toelatingscommissie graag wil ontvangen bij een eventuele aanmelding.

De toelatingscommissie van de Einstein Class bestaat uit: Mevr. Jansma orthopedagoog, dhr. Dunnewijk Consulent Passend onderwijs, mevr. Jager, Gebiedsteam Waadhoeke, dhr. Gjalt Stienstra, Gemeente Leeuwarden, mevr. Vrij en dhr. Haarsma van de Einstein Class.

In Noord- en West-Frysl├ón is het mogelijk om tussen 18 – 31 maart in te schrijven voor het voortgezet onderwijs.


Veel gestelde vragen:

Ik heb een account aangemaakt, maar ik zie in de mail die ik heb ontvangen geen koppeling om mijn e-mailadres te bevestigen.

Als de bevestigingsmail in uw spam box terecht is gekomen, dan verzoeken wij u om de mail naar Postvak In te verplaatsen. Bij mails in de spam wordt de link weggehaald. Als u de mail naar de Postvak In verplaatst, dan zou de koppeling moeten werken.

Ik begrijp het digitale aanmeldformulier niet helemaal en weet niet wat ik moet invullen. Is er een andere manier om mijn kind aan te melden?

Wij willen u graag helpen met de aanmelding. Daarom kunt u contact opnemen met de leerlingenadministratie via tlc@cvo-nf.nl of via 058-2347670.


Betreft volverklaring Einstein Class

Door het groot aantal aanmeldingen dat we hebben ontvangen afgelopen tijd zitten we voor het lopend schooljaar 2024-2025 aan de limiet van het te plaatsen leerlingen binnen onze voorziening. Nieuwe aanmeldingen zullen om deze reden dan ook niet meer worden behandeld door de toelatingscommissie van Einstein Class.

Volverklaring Einstein Class