Mocht u overwegen om uw zoon of dochter aan te melden bij de Einstein Class, dan is altijd de eerste stap om contact op te nemen met de locatiedirecteur (dhr.Haarsma). Hij zal dan met u afspraken maken over de vervolgstappen. Wilt u vast weten wat er nodig is voor de toelatingscommissie aan documentatie? Bij documenten op de site staat wat de toelatingscommissie graag wil ontvangen bij een eventuele aanmelding.

De toelatingscommissie van de Einstein Class bestaat uit: Mevr. Jansma orthopedagoog, dhr. Dunnewijk Consulent Passend onderwijs, mevr. Jager, Gebiedsteam Waadhoeke, dhr. Gjalt Stienstra, Gemeente Leeuwarden, mevr. Vrij en dhr. Haarsma van de Einstein Class.

In Noord- en West-Frysl├ón is het mogelijk om tussen 18 – 31 maart in te schrijven voor het voortgezet onderwijs. Op de pagina ‘Aanmelden’ (huidige pagina) zal de aanmeldknop verschijnen.

Betreft volverklaring Einstein Class

Door het groot aantal aanmeldingen dat we hebben ontvangen afgelopen tijd zitten we voor het lopend schooljaar aan de limiet van het te plaatsen leerlingen binnen onze voorziening. Nieuwe aanmeldingen zullen om deze reden dan ook niet meer worden behandeld door de toelatingscommissie van Einstein Class.

Volverklaring Einstein Class