‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

Deze uitspraak geeft goed weer wat de Einstein Class is!

De Einstein class staat voor ontdekken, uitvinden, proberen dingen doen die je nog nooit gedaan hebt, maar waar je van weet dat je het waarschijnlijk wel kunt. In 2018 zijn wij gestart met het project Einstein Class, een project waar onderwijs en zorg samenwerken onder 1 dak en waar we met jou en je ouders ontdekken wat jij nodig hebt om je talenten te laten bloeien.

Je bent beland op de website van de locatie Einstein Class, wie had dat ooit gedacht vier jaar geleden? We starten toen als een klein onderdeel van de moederschool www.annamaria.nl en inmiddels zijn we al zo gegroeid dat we ook een eigen website hebben.

Op deze website kun je allemaal informatie vinden over de Einstein Class zoals lestijden, verschil onderwijs en zorgcoaches, IMYC, lessen en nog veel meer. De website is samen met de leerlingen gemaakt wat deze website volgens ons nog interessanter maakt.

Wij wensen je veel leesplezier en kijk plezier en we hopen je binnenkort te ontmoeten op één van onze locaties in Franeker.

Namens het complete Einstein team

Taede Haarsma

Locatieleiding Einstein Class


“Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.”

Albert Einstein

De Einstein Class doet mee met het project Kern met Pit. Kern met pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren.