Arrangement 4 is ons zwaarste zorg-onderwijs arrangement zoals we dan zeggen.

Zwaar, whoo dat klinkt heftig zal je wel denken! Dat is het natuurlijk niet, met zwaar bedoelen we dat je misschien wat meer hulp en tijd nodig hebt om je schoolwerk te kunnen doen. Of dat je baat hebt bij een duidelijke structuur met zo weinig mogelijk prikkels of veranderingen. Op de Einstein Class locatie aan de Galjoen in Franeker bieden wij dit allemaal. Zo werken we met een continurooster van 8.45-14.00 uur, heb je een eigen plek in het lokaal en zijn er mogelijkheden om te ontprikkelen.

De eigen plek is herkenbaar omdat op de tafel je eigen naambordje ligt. Iedere dag beginnen we met een dagopening waar we met elkaar bespreken hoe het gaat d.m.v. de thermometer. We sluiten de dag ook weer met elkaar af om 13.45 uur. Jij gaat niet naar de vakdocenten toe maar deze komen bij jou in het lokaal. Alleen voor LO en Koken ga je samen met je klas en 2 coaches naar de AMS voor die lessen.

Iedere groep/klas heeft zijn eigen coach(es) die jou de hele dag helpen met je schoolwerk. Mocht het toch even niet lukken; ook geen probleem dan zijn er ook nog zorgcoaches die met je kunnen praten, wandelen of een andere activiteit doen om je hoofd weer leeg te maken. En mocht alles heel goed gaan en wil je wel een nieuwe uitdaging dan kunnen wel ook altijd met je kijken of je niet meer lessen op de AMS kun volgen. Zodra je dat gaat doen dan zit je niet langer in arrangement 4 maar ga je verder in arrangement 3.