Lestijden
8.45 – 9.00 uur
9.00 – 10.00 uur

pauze
10.15 – 11.15 uur
11.15 – 12.15 uur

pauze
12.45 – 13.45 uur
13.45 – 14.45 uur
14.45 – 15.00 uur

Ik ben wel op school maar wat later’

Soms komt een leerling later dan 8.45 uur het gebouw binnen. Deze leerling meldt zich dan bij de coach in lokaal 3. Hier wordt besproken met de leerling waarom de leerling later is, maar nog belangrijker; hier wordt met behulp van de gevoel thermometer geprobeerd om het hoofd van de leerling ‘leeg’ te krijgen.

Als het hoofd van leerling ‘leeg’ is wordt er een briefje meegegeven. Dit briefje is geen te laat briefje maar een ‘ik ben wel op school maar wat later’ briefje. Dit briefje geeft de leerling af bij de coach in het lokaal.

Ziekmelden

Ziekmelden of het doorgeven van afwezigheid i.v.m. medische afspraken kan van maandag t/m vrijdag op bovenstaand nummer vanaf 8.00 uur. Ook ontvangen we graag telefonisch bericht als uw kind weer hersteld is. Leerlingen die op school ziek worden kunnen zich melden bij de locatieleiding dhr. Haarsma. Meneer Haarsma zal contact opnemen met de ouders voordat de leerling naar huis mag.

Het aanvragen van overig verlof gaat middels een aanvraagformulier die te vinden is op de pagina ‘verzuim en verlof’ op onze website.


Kluisje

Bij de Einstein Class is er voor iedere leerling een kluisje beschikbaar waar de boeken en andere spulletjes in kunnen worden opgeborgen.


Telefoongebruik

Bij de Einstein Class doen álle leerlingen hun telefoon vanaf 8.45 uur tot 15.00 uur in de telefoonzakken. Ook bij (ontspannings) activiteiten buiten het lokaal gaat de telefoon niet mee, tenzij de coach aangeeft dat dit mag/moet.

Wanneer mag je wél een telefoon bij je hebben? In de kleine pauze tussen 10.00-10.15 uur en in de laatste 15 minuten van de grote pauze, van 12.30-12.45 uur.


Gezonde School

Op AMS zijn we actief bezig met de gezond- heid van onze leerlingen. We zijn bezig om aan de voorwaarden te voldoen van het keurmerk ‘Gezonde School’. Dat keurmerk betekent dat er tijdens de verschillende lessen aandacht wordt besteed aan gezond eten, drinken en bewegen en dat we streven naar een gezonde leefstijl bij leerlingen en personeel. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor een gezon aanbod van eten en drinken in onze kantine.

Kinderen en jongeren moeten rookvrij kunnen opgroeien en daar hoort ook een rookvrij schoolplein bij.


Vervoer

Veel van onze leerlingen komen met het Leerlingenvervoer.  De taxi’s parkeren in de tút en derút zone voor de school. Ook is de Einstein class goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte is het nog maar 5 minuten lopen naar de hoofdlocatie op de Galjoen 29 en 3 minuten lopen naar onze locatie in het centrum op de Godsacker 15. En kom je op de fiets? Dan parkeer je je fiets in het fietsenhok op het plein.